Succesvolle verkoop in Julianadorp krijgt vervolg

Wonen

Heerhugowaard

Julianadorp

11:07

27-01-2021

Op Woonpark ‘t Laar in Julianadorp start woensdag 27 januari de verkoop van 26 woningen en 5 vrije kavels. Met deze woningen is het voor een brede doelgroep mogelijk om te wonen in een parkachtige omgeving in Julianadorp.

Vorig jaar ging de eerste fase van het zogeheten Veld 3 op Woonpark ’t Laar met succes in verkoop. Voor deze 26 rijwoningen was veel belangstelling. Vanaf woensdag volgt de verkoop van de tweede fase op hetzelfde veld. Deze fase telt 26 halfvrijstaande woningen, waarvan 8 levensloopgeschikt en 5 vrije kavels. ‘Van jong tot oud, voor iedereen wordt het mogelijk om te wonen in een parkachtige omgeving,’ zegt verkoopmanager Simone Hoekstra van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost.

Gevarieerd straatbeeld

De 26 halfvrijstaande en levensloopgeschikte woningen zijn erg gevarieerd. ‘De woningen verschillen in kapvorm, gevelkleuren en ligging in de wijk. Hierdoor krijg je een heel gevarieerd straatbeeld. Ook sluiten de gedempte kleuren goed aan bij de bosachtige omgeving.’ vertelt Simone Hoekstra. Daarnaast zijn de woningen toekomstbestendig: gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van warmtepomp en vloerverwarming.  

Online webinar

Om woningzoekers op een gepaste manier te informeren organiseert Van Wijnen op woensdag een online webinar. Vanaf deze dag kunnen geïnteresseerden in een woning of kavel zich online inschrijven voor een bouwnummer. De inschrijving sluit op maandag 8 februari om 09.00 uur. Later dit dit jaar volgt de verkoop van de overige woningen op Veld 3.

Bekijk hier meer van onze vestiging in Heerhugowaard

Lees ook: Feestelijke drive-thru op Woonpark ’t Laar