Uitbreiding opslaghallen Van der Werff Logistics Heerenveen

Werken

Gorredijk

Heerenveen

10:05

22-09-2021

Uitbreiding Van der Werff Logistics in Heerenveen gestart

In Heerenveen is de uitbreiding van de opslaghallen voor de hoofdvestiging van Van der Werff Logistics aan it Dok 8 gestart. Van Wijnen bouwt 4.500 m2 aan opslagruimte aan de bestaande hallen vast. Van der Werff laat de hallen uitbreiden, omdat er meer opslag op het terrein nodig is.

Op de hoofdvestiging van de logistieke dienstverlener in Heerenveen beschikt Van der Werff naast opslaghallen over een eigen werkplaats voor het materiaal, een tankstation en een automatische wasstraat. Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics: “Door de voortdurende groei en vraag naar meer opslagmogelijkheden is deze uitbreiding een logische stap.” 

Op 22 september werd de start van de bouw gevierd met een officiële handeling. Hette van der Werff (1,5) en Gjetsje van der Werff, zoon en moeder van mede directeur Theo van der Werff, mochten de symbolische eerste paal slaan en het officiële startsein voor de bouw geven.

Jeroen van Balen, commercieel directeur van Van Wijnen Gorredijk: ‘Dit is een mooie opdracht voor ons. We zijn een paar weken geleden gestart met de bouw van de uitbreiding. Het grondwerk ligt en het heien is begonnen. De verwachting is dat we de uitbreiding van Van der Werff dit jaar nog opleveren.” Team 4 Architecten maakte het ontwerp van de uitbreiding van de opslaghallen.