Van Wijnen Arnhem hoofdsponsor Bridge to Bridge

Algemeen

Recreëren

Arnhem

07:05

31-08-2021

Van Wijnen Arnhem neemt in het najaar 2021 het stokje over van Rabobank. Vandaag, 30 augustus 2021 ondertekende Fabian Bovenlander, directeur van Wijnen en Arjan de Vries, voorzitter Stichting Brigde to Bridge de samenwerking voor de komende 4 jaar. Van Wijnen is de komende jaren naamgevend sponsor voor de Bridge to Bridge zondag, met de traditionele wegonderdelen als de KidsRuns, 10 Engelse Mijlen, de 10km en 5km.

De Bridge to Bridge heeft een onlosmakelijke band met het verleden, de Slag om Arnhem en Operation Market Garden. Niet voor niets is het thema van de Bridge to Bridge “Run to Remember Freedom”, op sportieve wijze herdenken wij de mensen die voor onze vrijheid hebben gestreden. Wij brengen mensen in beweging om daarmee stil te staan bij het verleden.

Van Wijnen Arnhem helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen en leven verhogen. Al jaren zijn Van Wijnen Arnhem en Bridge to Bridge trouwe partners. In de beginjaren door vergader- en opslagruimte beschikbaar te stellen aan het bestuur van de Stichting Bridge to Bridge. In de loop der jaren breidde Van Wijnen Arnhem haar betrokkenheid uit door sponsoring van een afstand, de ‘Van Wijnen 10km’. Nu gaat Van Wijnen Arnhem een stap verder en neemt het stokje als hoofdsponsor over van Rabobank.

Arjan de Vries: “Als organisatie zijn we zeer content met deze stap en kijken uit naar de samenwerking om het unieke karakter van de Bridge to Bridge samen verder uit te bouwen. We werken graag samen op basis van langdurige partnerships en het realiseren van gezamenlijke maatschappelijke doelen. In deze traditie past de samenwerking met Van Wijnen om Arnhem nog gezonder en mooier te maken. Ook zijn we trots wat onze lange samenwerking met Rabobank voor de Bridge to Bridge en Arnhem heeft betekend. ”

Fabian Bovenlander: “Met de intensivering van onze samenwerking geven we concrete invulling aan onze Van Wijnen missie ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’; . ‘Beter leven’ vullen we op deze manier in door mensen in de regio Arnhem duurzaam in beweging te krijgen en hen bewust te maken van de ruimte en vrijheden die er anno 2021 zijn. Door te bouwen aan je eigen betere leven en het betere leven van je omgeving. Zo willen we met name Arnhemse wijken meer betrekken bij het evenement daar waar meedoen, bewegen en sporten niet vanzelfsprekend is.”

De Rabobank zet hiermee een stap terug na een jarenlange en vruchtbare samenwerking waarin de Bridge to Bridge is uitgegroeid dat het grootste jaarlijks terugkerende sportevenement van Arnhem. Het is nu een beeldbepalend evenement wat niet meer weg te denken is uit Arnhem. Rabobank blijft als trouwe support wel verbonden met Bridge to Bridge en ondersteunt het streven om mensen te laten genieten van sporten en bewegen.

Liesbeth Holtkuile, marketing manager Rabobank: “De Rabobank is jarenlang met veel plezier de zichtbare hoofdsponsor geweest van de Bridge to Bridge. Met onze betrokkenheid hebben we de Bridge tot Bridge kunnen door ontwikkelen en tienduizenden Gelderlanders kunnen laten genieten van dit mooie hardloopevenement. Het bijzondere karakter van deze run door de koppeling met het Airborne verleden maakte dat wij dit jaarlijks tot één van onze hoogtepunten konden maken. Rabobank kiest er nu nadrukkelijk voor om zich als sponsor van de vereniging te richten op het versterken van alle sport- en cultuurverenigingen. Vandaar dat we nu ruimte geven aan Van Wijnen om het hoofdsponsorschap over te nemen.

Dit jaar vinden de verschillende Bridge to Bridge runs plaats in het weekend van 11 en 12 september 2021. Vanwege de geldende Corona maatregelen is de start- en finishlocatie eenmalig verlegd naar het Stadsblokken terrein aan de zuid kant van de John Frost brug. We zijn verheugd dat het evenement door gaat en dat duizenden sportievelingen een mooie beleving kunnen meemaken en een sportieve prestatie kunnen neerzetten. Inschrijven voor de Freedomtrail op zaterdag en de wegonderdelen op zondag kan via: https://bridgetobridge.nl/