Van Wijnen bouwt uitbreiding Strandhotel Vigilante Makkum

Recreëren

Gorredijk

Makkum

05:06

11-05-2023

Strandhotel Vigilante in Makkum gaat uitbreiden. Naast een nieuwe hotelvleugel met hotelkamers, komt er een nieuw appartementengebouw met 32 luxe recreatieappartementen. Dankzij de uitbreiding kunnen straks nog meer gasten genieten van een heerlijke vakantie aan het IJsselmeer. Van Wijnen realiseert deze nieuwbouw.

Appartementen aan het strand

Vigilante staat op een unieke plek waar gasten eerste rang genieten van het ongekend mooie uitzicht over het IJsselmeer. Met de nieuwe appartementen en hotelkamers wordt het een plek om te genieten van vakantie in eigen land.

Duurzaam appartementengebouw

Jeroen van Balen, commercieel directeur Van Wijnen: “We bouwen graag samen met onze partners aan dit duurzame appartementengebouw. Het is een schitterende toevoeging aan de recreatiemogelijkheden en beleving in Friesland.” Penta Architecten uit Harlingen maakte het ontwerp van het gebouw.

Appartement kopen als investering

Er zijn nog enkele appartementen te koop door particulieren. Eigenaren van een appartement kunnen gebruikmaken van de luxe hotelfaciliteiten van het gebouw. Zoals het restaurant, de ontbijtservice en roomservice, linnengoed en de professionele gastenontvangst.

Meer weten over onze vestiging in Gorredijk?