Van Wijnen Breda zet koers op volwaardige groei en relatiemanagement

Algemeen

Breda

11:29

01-09-2020

anaf 1 september stuurt een tweekoppige directie de vestiging van Van Wijnen Breda aan.  Na de opstart in 2018 door directeur Peter Riemers, kan hij nu rekenen op de versterking van Marlijn Lodewijks. Dit solide duo zet samen de schouders eronder, om de jongste Van Wijnen onderneming verder uit te bouwen en er een gevestigde naam van te maken.

Een tender tussen BPD en Van Wijnen legde het eerste contact tussen Peter en Marlijn. Vanaf daar zijn zij verder in gesprek geraakt. Peter: “Marlijn heeft aangegeven dat ze graag de stap wil maken naar een directiefunctie bij een bouwbedrijf.” Waarom haar keus op Van Wijnen is gevallen? ”Ik vind Van Wijnen een hele interessante bouwpartij.  Innovatief, gericht op duurzaamheid en op de relatie. Dat zijn drie dingen die ik  heel belangrijk vind.”, vertelt Marlijn. Volgens Peter straalt ze professionaliteit, integriteit en ondernemingszin uit. “Dat is precies wat zoeken!”.

Koers op groei

Met Marlijn Lodewijks als toevoeging aan de directie, breekt voor Van Wijnen Breda een nieuw tijdperk aan. Met de potentie en de toekomstige orders bij Van Wijnen Breda is versterking nu nodig. “Ruim twee jaar na de oprichting is Van Wijnen Breda een prachtig bedrijf. Aansprekende projecten en een mooie orderportefeuille voor 2021. De tweede fase van ons ondernemingsplan begint nu. Zoals iedere Van Wijnen vestiging zetten we nu de stap naar een tweehoofdige directie. Zo kunnen we alle aandacht geven aan onze mensen, klanten en natuurlijk de projecten.”, legt Peter uit.

Marlijn Lodewijks

Van Wijnen Breda wil meer gaan opereren als ketenpartner, waarbij we ons verdiepen in de uitdagingen van onze klanten en de gebruikers.”

Oprechte verbinding

Marlijns focusgebied ligt bij de acquisitie en het versterken van het netwerk. Ze zegt daarover: “Van Wijnen Breda wil meer gaan opereren als ketenpartner, waarbij we ons verdiepen in de uitdagingen van onze klanten en de gebruikers. Oprecht samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. We houden daarbij de focus op het beheersen van de Total Cost of Ownership.”

Duurzaam bouwen

Van Wijnen is toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Een van de redenen om bij Van Wijnen te komen werken: “Ik ben enthousiast geworden over het FIJN concept. Met geïndustrialiseerd bouwen kunnen we grote stap zetten naar duurzaamheid en circulariteit. Van Wijnen is daarbij ook ambitieus, zoals het streven om in 2025 afvalvrij te bouwen.”   

Peter kijkt uit naar de samenwerking. “Samen kunnen we meer aandacht geven aan de breedte van alle taakgebieden in onze snel groeiende vestiging. Ik weet zeker dat Marlijn van  toegevoegde waarde is voor zowel de klant als voor Van Wijnen”.

Peter Riemers