Van Wijnen en Equans presenteren Frisse Scholen, de school van de toekomst

Algemeen

13:03

29-10-2021

Is jouw school goed geventileerd?

Of vraag direct een quickscan aan!

Ventilatie op scholen

In veel gevallen wordt de lucht in een klaslokaal onvoldoende ververst en voorzien van schone buitenlucht. Een goed binnenmilieu in een schoolgebouw draagt bij aan de gezondheid, leerprestaties en het functioneren van leerlingen en medewerkers.

Goede luchtkwaliteit is …

Benieuwd hoe goed jouw school geventileerd is?

Over de checklist:

De checklist luchtkwaliteit is bedoeld om snel duidelijk te maken of je gebouw goed wordt geventileerd. Door je huidige situatie te analyseren aan de hand van vijf vragen, krijg je een passend advies. 

De checklist is vrijblijvend. Wil je de luchtkwaliteit in je school meten en verbeteren? Onze consultants denken graag met je mee.

Samenwerking voor het beste resultaat

De checklist wordt aangeboden door EQUANS en Van Wijnen. Samen werken we met scholen aan een integrale aanpak van luchtkwaliteit vanuit het project Frisse Scholen. Door de samenwerking profiteer je als onderwijsinstelling van een totaaloplossing rondom de bouw en technische dienstverlening.

Over ons

Ons werk gaat over mensen. Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Dit doen we met oog voor het milieu en onze planeet.
Samen bouwen wij aan ruimte voor een beter leven. Dat is onze missie, en die missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit.

Wij zijn EQUANS, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Wereldwijd zetten 74.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve en duurzame technische oplossingen.