Van Wijnen Groningen sponsor Volksvermaken Roden

Algemeen

Groningen

12:15

07-04-2022

Jaarlijks organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden veel evenementen in Roden. Een van de hoogte punten is de Roder Markt in september. Ook is Volksvermaken Roden eigenaar van de Kinderboerderij in het dorp. Afgelopen week ondertekenden Volksvermaken Roden en Van Wijnen Groningen een sponsorcontract.  

Alle evenementen van Volksvermaken Roden worden door vrijwilligers georganiseerd. Balster Topper, directie Van Wijnen Groningen: “Het is ontzettend mooi om te zien dat in Roden en omgeving bewoners zich vrijwillig inzetten voor een levendige samenleving. Dit draagt bij aan de kwaliteit van wonen en leven. Ook wij dragen daar een steentje aan bij door diverse projecten in de gemeente Noordenveld, waaronder Roden valt, te ontwikkelen en bouwen. Zo realiseerden we de afgelopen maanden een nieuwe Jumbo-supermarkt in het dorp. Wij voelen ons betrokken bij de lokale samenleving en doen graag iets terug voor een dorp waar mensen zich thuis voelen en zich verbinden. Zo bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven.” Tijdens de contractondertekening kreeg Volksvermaken Roden een Van Wijnen-vlag overhandigd die tijdens evenementen in de top kan hangen.

Op de foto v.l.n.r: Lammert Kalfsbeek – voorzitter Volksvermaken Roden, Klaas Oeds Huisman – commercieel manager Van Wijnen, Jan Theo van der Beek – directie Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost, Balster Topper – directie Van Wijnen Groningen