Van Wijnen Heerhugowaard plaatst schuifdeuren bij Stichting Philadelphia

Werken

Zorg

Heerhugowaard

16:57

01-05-2023

Bij Van Wijnen bouwen we samen aan ruimte voor beter leven. Daarom was deze match tussen Van Wijnen Heerhugowaard en Stichting Philadelphia, gemaakt door Doesgoed, een hele goede! Van Wijnen ging aan de slag in het kantoor van de stichting door het plaatsen schuifdeuren voor Stichting Philadelphia.

Stichting Philadelphia is een organisatie dat mensen met een beperking ondersteunt in het leiden van hun eigen leven. Zij hadden nieuwe schuifdeuren nodig in hun kantoor. Van Wijnen kwam deze graag voor ze plaatsen. Het schuifsysteem voor de deuren werd geleverd door Isero. Pontmeyer leverde de platen. Een mooie samenwerking voor een goed doel.

Deze match kwam tot stand via Doesgoed. Doesgoed is een stichting die bedrijven motiveert om goed te doen door een maatschappelijke bijdrage te leveren aan haar omgeving. Ze verbinden de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’. Zo kwam de samenwerking tussen Stichting Philadelphia en Van Wijnen Heerhugowaard tot stand.

Petra Vijzelaar van Doesgoed:

Het is zo fijn om te zien hoeveel impact een match maakt. En niet alleen voor de ontvangers. Ook de gever houdt hier een goed gevoel over en vaak ontstaat er een mooie verbinding tussen beide partijen.

Meer weten over onze vestiging in Heerhugowaard?