Van Wijnen en onze coronamaatregelen

Het coronavirus grijpt nu ook in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers bij ons voorop staan, nemen we een aantal tijdelijke maatregelen.

Bijgewerkt op 4 november 2020

Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers voorop staan, hebben we een aantal tijdelijke maatregelen genomen. Deze hebben als doel verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. Alleen samen krijgen we corona onder controle.


Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen kan alleen doorgaan als alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd worden. Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die we hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats en ons Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie. Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de corona-maatregelen.

Download het Protocol Bouwplaatsen, fabrieken en werkplaatsen voor je op onze bouwplaats komt.
of
Download het Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie voordat je naar één van onze projectlocaties gaat.

Ben of ga je voor ons aan het werk? In twee geanimeerde video’s met voice-over laten we woningcorporaties en bewoners (huurders) van woningen zien hoe jij te werk gaat. En wat je van de bewoners (huurders) mag verwachten. Met de twee video’s, één voor dagelijks onderhoud en één voor renovatie, worden onze corona-maatregelen in een paar minuten stap voor stap uitgelegd. 

Bekijk de video voor dagelijks onderhoud
Bekijk de video voor renovatie 


Voor klanten


Bekijk de video voor dagelijks onderhoud
Bekijk de video voor renovatie 


Voor kopers

Meer dan bouwen