Van Wijnen en onze coronamaatregelen

Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers bij ons voorop staan, hebben we tijdelijke coronamaatregelen genomen.

Bijgewerkt op 22 januari 2021

Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers voorop staan, hebben we een aantal tijdelijke maatregelen genomen. Deze hebben als doel verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. Alleen samen krijgen we corona onder controle.


Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen kan alleen doorgaan als alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd worden. Ook voor wat betreft de avondklok. Het Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die we hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats en ons Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie. Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de corona-maatregelen.

Download het Protocol Bouwplaatsen, fabrieken en werkplaatsen voor je op onze bouwplaats komt.
of
Download het Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie voordat je naar één van onze projectlocaties gaat.

ZZP’ers en de avondklok

Er is een werkgeversverklaring nodig als je tijdens de avondklok naar je werk voor Van Wijnen moet. ZZP’ers zorgen voor hun eigen werkgeversverklaring. Dit loopt niet via Van Wijnen. Je kunt het formulier vinden op rijksoverheid.nl. Let op dat je op de werkgeversverklaring de bedrijfsnaam van de opdrachtgever noteert, Van Wijnen dus.


Voor klanten


Voor kopers

Meer dan bouwen