Van Wijnen wordt partner van Stad & Natuur

Algemeen

Lelystad

13:10

28-03-2023

Stad & Natuur, een stichting die zich inzet om de inwoners van Almere de natuur in en rond de stad te laten beleven, verwelkomt Van Wijnen als nieuwe partner.

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Van Wijnen heeft de ambitie om sneller, schoner en circulair te bouwen. Dit sluit heel goed aan bij de ambitie van Stad & Natuur. Almere groeit hard. Met meer locaties en activiteiten kan Stad & Natuur het publiek en de Almeerse scholen zoveel mogelijk verbinden met de groen-blauwe omgeving.

Toegankelijke natuurbeleving

Voor Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad voelt het partnerschap als een natuurlijke: “Als regionale ontwikkelaar en bouwer voelen we ons thuis in en betrokken bij de samenleving in Flevoland. Daarom willen we ons steentje bijdragen. Door partner te worden van Stad & Natuur bouwen we mee aan een nóg groener, duurzamer en gezonder Almere. Ik geniet zelf ook van de Almeerse natuur en we vinden het belangrijk dat natuurbeleving toegankelijk blijft voor alle Almeerders.”

Meer impact met partners

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur verwelkomt Van Wijnen met open armen: “We zijn erg blij dat Van Wijnen zich als partner aan Stad & Natuur wil verbinden. Door samenwerking kunnen wij meer impact creëren met het werk dat we doen aan de stad van de toekomst. We willen graag aan de slag met thema’s uit de duurzaamheidsagenda en er is ook de wens om de Stad en Natuur bus te verduurzamen. Partners zoals Van Wijnen maken deze plannen zo haalbaar. Met het partnerschap kan Van Wijnen ook invulling geven aan de Social Return On Investment die hoort bij aanbestedingen en opdrachten van de gemeente Almere. Zo creëren we samen een win-winsituatie.”

Meer weten over Van Wijnen Lelystad?