Van Wijnen Zwolle heeft de samenwerking met PEC Zwolle en Regio Zwolle United verlengd.

Algemeen

Zwolle

13:02

08-11-2022

“PEC Zwolle is meer dan voetbal. Van Wijnen is meer dan bouwen. Deze credo’s komen mooi samen in het maatschappelijk partnership” aldus PEC Zwolle. De overeenkomst werd verlengd tijdens de partnerborrel van Regio Zwolle United.

Collega’s Jeroen de Boed, vestigingsdirecteur Van Wijnen Zwolle en Ronald Kogelman, commercieel manager Van Wijnen Zwolle hebben de overeenkomst in het bijzijn van ruim 60 partners getekend.  Jeroen: “PEC Zwolle staat midden in de regio met sportieve, maatschappelijke en economische projecten. Wij voelen ons betrokken in de regio en zijn dan ook al sinds 2016 maatschappelijk partner.” Zo heeft Van Wijnen al eerder een bijdrage geleverd in de bouw van de mindervalidentribune van het stadion en was het hoofdsponsor van de PEC Zwolle Street League. Momenteel steken beide partijen de handen uit de mouwen om de PEC Zwolle kinderkamer in het Isala ziekenhuis te realiseren.

Van Wijnen: “Wat wij doen is meer dan bouwen. Ons werk gaat over mensen. We voelen ons betrokken bij de lokale samenleving en nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom ondersteunen we van harte sociale initiatieven en activiteiten die wijken en buurten versterken.”