Verduurzaming wijk De Pas in Winterswijk

verduurzaming-wijk-de-pas-in-winterswijk

Het energiezuiniger en comfortabeler maken van 25 woningen aan de Pashegge in Winterswijk is een feit. In opdracht van woningcorporatie De Woonplaats werden de woningen voorzien van nieuwe buitenbeglazing, een voordeur, zonnepanelen en mechanische ventilatie. Ook kregen het dak en de berging extra isolatie en er vond een renovatie van keuken, badkamer en toilet plaats. De aanpassingen leveren meer wooncomfort voor de bewoners. Ook kunnen ze bezuinigen op de gas- en energierekening. Mathijs de Wolf, projectleider onderhoud en beheer vertelt: ‘Fijn dat wij het vertrouwen en de waardering hebben gekregen voor deze projectmatige aanpak. De goede samenwerking met de complexbeheerder, opzichter en woonconsulent van De Woonplaats heeft er voor gezorgd dat we samen met ons team onderhoud en beheer een snel en mooi resultaat konden realiseren waar de bewoners optimaal profijt van hebben.’

Meer dan bouwen