Verkoop nieuwbouw De Hilt in Eemnes is gestart

Wonen

Eemnes

Harderwijk

14:51

02-06-2022

Ruime woningen in het groen

De vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen met garage zijn heerlijk ruim met een woonoppervlak van circa 161m². De zijentree maakt dat er een royale woonkamer aan de voorzijde ontstaat en een heerlijke woonkeuken aan de tuinkant. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom en nog eens twee ruime slaapkamers en de badkamer. Een separaat toilet op deze verdieping is standaard. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt zeker ruimte voor één of twee extra kamer(s).

Daarnaast komen er zes rijwoningen en twee hoekwoningen met een woonoppervlakte van circa 97m². De rijwoningen hebben een keuken aan de voorzijde van de woning en een royale, tuingerichte woonkamer. De grote glaspuien maken dat de woningen heerlijk licht zijn. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt mogelijkheden voor extra bergruimte.

Duurzame, comfortabele en biodiverse nieuwbouw

De nieuwbouw kenmerkt zich uiteraard door de gasloze uitvoering met comfortabele vloerverwarming. Lelijke, ruimte verslindende radiatoren zijn daarmee verleden tijd. Verder heeft ontwikkelaar Van Wijnen ingezet op het zoveel mogelijk behouden van het bestaande en volwassen groen. Met waardevolle toevoegingen als groene daken op de bergingen, kruidenrijke bermen, groene erfafscheidingen en een biodiverse nieuwe aanplant krijgt De Hilt een bijzonder groene uitstraling.

Gunstige ligging dichtbij dorpskern

Waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt stond komt straks een compleet nieuwe wijk die qua uitstraling en sfeer past in de bestaande omgeving. Het project ligt dichtbij de dorpskern van Eemnes, dus ideaal gelegen. Theater De Hasselbak van theatervereniging Deo et Arti blijft op deze plek en wordt volledig opgenomen in de ontwikkeling van de nieuwe wijk.

Planning

Zoals aangegeven is de verwachting dat de appartementen en de seniorenwoningen later dit jaar in verkoop gaan. Als de verkoop voorspoedig verloopt, gaat eind dit jaar de schop in de grond voor de bouw van de eerste woningen. De bouw van de appartementen en seniorenwoningen volgt hierna.

Meer informatie over nieuwbouwproject De Hilt staat op de website wonenindehilt.nl.