Verkoop van De Smelterij is gestart

Wonen

Eibergen

15:05

22-12-2021

De verkoop van De Smelterij in Hengelo is gestart. In dit nieuwbouwproject ontwikkelt en bouwt Van Wijnen duurzame koop- en huurwoningen aan Laan Hart van Zuid in Hengelo, waarvan 24 appartementen en 11 eengezinswoningen nu in verkoop zijn.

Op de plek waar vroeger de smelterij van Dikkers stond, ontwikkelen en bouwen we hier zelf het nieuwbouwproject De Smelterij. Hier smelt alles samen: eigentijds wonen met een knipoog naar het industriële verleden. De Smelterij is de wand aan de Laan van Hart van Zuid. Aan weerszijden liggen wat hogere en bijzondere gebouwen, waardoor de wand direct in het oog springt. Alle woningen krijgen een statige en robuuste uitstraling die past bij het verleden. Dit doen we door bijzonder metselwerk, stalen balkons en stalen frames toe te passen.

**Tekst gaat verder onder de afbeeldingen**

In totaal telt De Smelterij 24 koopappartementen en 11 grondgebonden koopwoningen en 25 grondgebonden huurwoningen. Hier maken we het mogelijk voor starters, gezinnen en 50-plussers om dicht bij het centrum te wonen. Zij vinden straks hun thuis in een comfortabel, gelijkvloers appartement, een eengezinswoning met traditionele woonindeling en tuin of in een eengezinswoning met een excentrieke indeling. Bij dit laatste woningtype is volop ruimte om wonen te combineren met (thuis)werken, klein bedrijf aan huis of een hobby. Dat maakt De Smelterij een aantrekkelijke plek voor wonen, maar ook voor (jonge) ondernemers.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van De Smelterij.

Meer weten over onze vestiging in Eibergen?