Versterking regiodirectie Van Wijnen Oost

Met versterking van onze organisatie in Oost Nederland met nieuw elan en nieuwe expertise willen we samen met onze klanten en partners blijven bouwen aan ruimte voor een beter leven.

Joziene van de Linde is vanaf 11 december aanstaande onze nieuwe regiodirecteur Van Wijnen Oost. Joziene, hiervoor werkzaam als commercieel directeur bij Heijmans, heeft een focus op innovatie. Het afgelopen jaar was ze actief bij GSC3, een start up in de smart city sector. In januari start daarnaast Peter Thijssen in de rol van directeur Bouw. Peter was directeur Building Projects bij Ballast Nedam en gaat zich bij van Wijnen richten op de bouwtechniek en innovatie van producten en processen.

Met versterking van onze organisatie in Oost Nederland met nieuw elan en nieuwe expertise willen we samen met onze klanten en partners blijven bouwen aan ruimte voor een beter leven. Met als doel toekomstbestendige gebouwen en omgevingen te maken waar het wonen en verblijven prettig en persoonlijk is.

Regiodirectie Van Wijnen Oost

Managementteam Van Wijnen Oost (v.l.n.r.: Gosse Dousma, Joziene van de Linde, Nick Langenberg, Peter Thijssen, niet op de foto: Maurice van der Bruggen)

Meer dan bouwen