Vitesse Betrokken en Van Wijnen openen ‘Vitesse Cup Gelderseplein’

Algemeen

Recreëren

Arnhem

15:24

18-02-2021

Net als Van Wijnen Arnhem is Vitesse is van en voor de regio. Daarom trapten wij samen met de maatschappelijke stichting van Vitesse en woningcorporatie Vivare op woensdag 17 februari het project ‘De Vitesse Cup Gelderseplein’ officieel af. Bij de Vitesse Cup Gelderseplein vindt elke woensdag (tot medio juli 2021) een voetbaltoernooi plaats en zal er maandelijks een buurtbijdrage door de deelnemers georganiseerd worden.

inds dit seizoen zijn wij businessclub-lid bij Vitesse, omdat wij het belangrijk vinden om een maatschappelijke bijdrage te leveren in Arnhem en de regio. Onderdeel van de samenwerking met Vitesse is de organisatie van de ‘Vitesse Cup Gelderseplein’.

Fabian Bovenlander, vestigingsdirecteur Van Wijnen Arnhem spreekt van een unieke samenwerking: “Nu het groot onderhoud van 228 appartementen in Malburgen is afgerond, willen we graag iets terug doen voor de jeugd in deze wijk. En wie Arnhem zegt, zegt Vitesse. Wij zijn daarom ontzettend trots dat wij met Vitesse Betrokken en Vivare een sportieve en maatschappelijke activiteit voor de jeugd rondom het Gelderseplein kunnen organiseren. Een mooie impuls voor de wijk!“

Ook Wim Ludeke, voorzitter van Vitesse Betrokken, is lovend over dit gezamenlijke initiatief: “Ik ben ontzettend trots dat we samen met Van Wijnen en Vivare dit project kunnen uitvoeren. Daarmee doen we iets terug voor de Arnhemse inwoners. Dit maakt onze stad uniek, wij zetten samen onze schouders eronder!”

Kijk voor meer informatie op Vitesse Betrokken.