ZEN congres Aardgasvrije nieuwbouw

Van Wijnen deelt ervaringen op ZEN congres Aardgasvrije nieuwbouw!

zen-congres-aardgasvrije-nieuwbouw

Dick van Ginkel en Armand van Ommen vertellen donderdag 29 maart tijdens het ZEN congres hoe Van Wijnen zeer energie zuinige “aardgasvrije” nieuwbouw realiseert en hoe zij dit steeds verder verbeterd met Fijn Wonen, het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen.

Met name het creëren van bewustwording bij consumenten komt aan bod: welke effecten hebben levensstijl en gewoontes op de energieprestaties van hun woning? Dick en Armand vertellen hoe zij hier mee om gaan en tegen welke verrassingen en leerpunten ze aanlopen. Moeten we loskomen uit onze ‘bouwbubbel’? En inzien dat voor communicatie met bewoners alleen handleidingen maken beslist niet genoeg is? Heeft u hier een mening over? Wij nodigen u van harte uit onze sessie te volgen. Bent u niet aanwezig? Deel uw mening dan op twitter met #ZENgasvrij

‘Aardgasvrije nieuwbouw zo doe je dat’ heet het congres. Aardgasvrije nieuwbouw realiseren is één. Maar bij de bewustwording en het meenemen van de bewoners in deze reis, daar ligt de uitdaging.  En deze reis begint pas als de woning is opgeleverd, dit betekent een dus een totale andere klantbenadering binnen de bouwsector. Dick en Armand delen graag hun kennis en ervaring.

Meer info over het programma op: www.lente-akkoord.nl/save-the-date-zen-congres-gasloze-nieuwbouw

Meer dan bouwen