Zorggebouw Elias voor Opella opgeleverd

Zorg

Bennekom

Eibergen

08:56

24-09-2021

Donderdag 23 september leverden we zorggebouw Elias op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom op. Dit zorggebouw ontwikkelden en bouwden wij samen met en voor Opella. Elias is dé locatie waar mensen tijdelijk terecht kunnen voor zorg, behandeling en/of observatie. Met als doel zo snel mogelijk weer thuis te kunnen wonen, als dat kan.  Bijvoorbeeld met behulp van revalidatie van Opella. Op de tweede verdieping bouwt Opella haar activiteiten voor observatie en diagnostiek verder uit. Ook zijn er in Elias behandelkamers voor behandelaars en specialisten ouderengeneeskunde,  een restaurant en een ruimte voor dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen.

Evert Stumpel, projectontwikkelaar van het gebouw, vertelt: ‘Opella heeft heel goed naar de behoefte van de markt gekeken om het zorggebouw echt af te stemmen op de zorgvraag van nu en de toekomst. Waar nodig werd zelfs tijdens de ontwikkeling en bouw nog bijgestuurd om het optimale zorggebouw te realiseren. Dat was mooi om te zien.’

Zorggebouw Elias was het sluitstuk voor het Baron van Wassenaerpark waar we in ruim tien jaar samen met BPD een complete woonwijk realiseerden.