ONDERHOUD EN BEHEER

Dagelijks onderhoud vastgoed

In heel Nederland voert Van Wijnen voor vastgoedbeheerders en woningcorporaties dagelijks onderhoud uit aan vastgoed. De werkzaamheden variëren van kleinschalige reparaties en het verhelpen van storingen tot het uitvoeren van mutatieonderhoud.

 

Landelijke dekking

Vanuit al onze vestigingen gaan medewerkers dagelijks naar opdrachtgevers toe om onderhoud te plegen. Door deze landelijke dekking zijn we altijd snel ter plaatse om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Eén melding is voldoende om alles in gang te zetten. Daarmee kunnen we ook vastgoedbeheerders met een landelijke spreiding van hun bezit op hun wenken bedienen.

 

Servicesdesk

Elke Van Wijnen-regio beschikt over een servicedesk. Medewerkers staan er klaar om meldingen van opdrachtgevers uit het hele land te ontvangen en onderhoud- of reparatiewerkzaamheden in te plannen. Onderhoudsmedewerkers worden vanuit de servicedesk aangestuurd; het communicatiesysteem zorgt er meteen voor dat de status van de werkzaamheden steeds bekend is en dat de administratie ervan efficiënt wordt afgehandeld.

 

In deze film ziet u hoe dat werkt:

 

 

Digitale voorzieningen

Onderhoudsmedewerkers van Van Wijnen beschikken over digitale voorzieningen tot in de bedrijfsbussen. Op hun personal digital assistant (PDA of handpalmcomputer) ontvangen ze de meldingen die op de servicedesk zijn binnengekomen. Zowel de vereiste werkzaamheden als het bijbehorende adres zijn direct bij hen bekend, waardoor we bewoners of gebouwgebruikers direct van dienst kunnen zijn. Zo handelen we meldingen efficiënt af.

 

Contact

Meer weten over dagelijks onderhoud door Van Wijnen? Klik hier.