ONDERHOUD EN BEHEER

Renovatie

Renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen, monumenten  en ander vastgoed geeft meer comfort en duurzaamheid. Daar zorgen de vakmensen van Van Wijnen voor. Door opwaardering en juiste materiaalkeuzes dragen we bij aan een beter milieu en een aangenaam leefklimaat.

 

Bewoners begeleiden

Grootschalige vastgoed renovaties voeren we veel al uit in lege woningen in bewoonde woonwijken, maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en kantoorpanden. De uitvoeringsteams stellen zich flexibel op en indien gewenst zorgen onze bewonersbegeleiders ervoor dat bewoners goed zijn geïnformeerd en geïnstrueerd. Vanzelfsprekend voeren we de renovaties uit op basis van een plan of bestek en conform een vaste planning.

 

Tijdelijke voorzieningen

Indien nodig regelt Van Wijnen tijdens renovaties tijdelijke voorzieningen voor bewoners zoals douche- en toiletunits.

 

Prefab badkamer

Om renovaties nog efficiënter te laten verlopen, ontwikkelden we samen met Faay Bouwsystemen de badkamer in één dag. Met dank aan de prefab-elementen beschikken bewoners weer snel over een gloednieuwe badkamer in hun vertrouwde woning.

 

Verbouwen

Op initiatief en in overleg met de opdrachtgever kunnen we adviseren in constructieve mogelijkheden en verantwoorde materiaalkeuzes om het gewenste onroerend goed te verbouwen.

 

Restaureren

In heel Nederland restaureert Van Wijnen oude, vooral karakteristieke panden en geeft ze daarmee hun glans terug. We maken ze bijvoorbeeld gereed voor een nieuwe bestemming. Uitvoering gebeurt op basis van de wensen van de opdrachtgever, in overleg met verschillende instanties en conform wet- en regelgeving.

 

Monumenten

De vakmensen van Van Wijnen beheersen specifieke bouwtechnieken, moderne en klassieke, om monumenten te restaureren. Door die expertise weten we ook stijlgebonden uitbreidingen van monumentale panden uit te voeren.

 

Contact

Meer weten over renovatie door Van Wijnen? Klik hier om contact op te nemen met een van onze onderhoud en beheer specialisten of vul het contactformulier in.

 

BEKIJK DE PROJECTEN

Renovatie - Afbeelding 1

 

Renovatie - Afbeelding 2