Ontwikkelen in Noord-Holland

Lokaal de meest betrokken projectontwikkelaar

Van Wijnen is projectontwikkelaar. Met aandacht voor lokale vraagstukken bedenken onze ontwikkelaars oplossingen naar behoefte. Buurtbewoners en de buurt vormen ons start- en eindpunt. Dat begint al ver voordat de eerste paal de grond in gaat en eindigt ver nadat de laatste sleutel is uitgedeeld. Samen met gebiedsontwikkelaars, gemeenten en corporaties werken we in Noord Holland aan integrale oplossingen met blijvende waarde. Voor ontwikkelaar Michael Hoekstra begint dat bij data analyse, in een interview vertelt hij hier meer over.

In de praktijk

Omdat we ontwikkelen, bouwen, renoveren/transformeren en beheren zijn we in staat om te bedenken wat goed is voor een wijk, deze te realiseren én erna nog een rol te spelen voor de bewoners. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we niet alleen nieuwbouw realiseren, maar een deel van de wijk renoveren, verduurzamen of transformeren. Mooie voorbeelden hiervan in Noord Holland zijn het Zaankwartier in Wormerveer, Het Palet in Alkmaar en woonpark ’t Laar in Julianadorp.

‘Data analyse is essentieel’

Michael Hoekstra, projectontwikkelaar bij Van Wijnen Heerhugowaard

Deze projecten vind je vast interessant:

Alles komt samen in Zaankwartier

Robuust fabrieksterrein wordt gevarieerde woonwijk Vanuit Coöperatie de Vlyt UA werken Van Wijnen en Waterland Real Estate samen aan de…

Lees verder

Sloop en nieuwbouw Het Palet Alkmaar

Drie appartementengebouwen in een groene oase Aan de groene westkant van Alkmaar verrijzen drie appartementencomplexen met in totaal 146 duurzame,…

Lees verder

Renovatie en transformatie voormalig kantoorgebouw Zandkasteel

Het voormalig ING kantoor en gemeentelijke monument wordt getransformeerd tot een schoolgebouw voor de Amsterdam International Community School South East.

Lees verder