Recreatiewoningen

Elk vakantiepark en zijn recreatiewoningen zijn uniek. Denk aan de revitalisatie, nieuwbouw of herontwikkeling van een park. Toekomstbestendigheid van de oplossing is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Zodat het een prettige plek is én blijft om gasten te laten ontspannen.

Duurzame revitalisatie en herontwikkeling recreatiewoningen | Van Wijnen

Vitale vakantieparken

Nederland kent talloze vakantieparken en recreatiewoningen met allemaal een eigen identiteit, een eigen sfeer en een eigen aanpak om gasten te laten genieten van de mooie omgeving, luxe verwennerij of gezellige activiteiten in het park. Er zijn geen vinex-vakantieparken, geen 13-in-een-dozijn parken, geen look-a-likes. Elk park is uniek.

Als partner van een vakantiepark denkt het recreatieteam van Van Wijnen mee over duurzaamheid, revitalisatie of herontwikkeling van een park. Toekomstbestendigheid van de oplossing is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Daarom kiezen we in sommige gevallen voor het energetisch verbeteren van de vakantiewoningen. In andere gevallen juist voor sloop en nieuwbouw of herbestemming. Ons team van recreatie experts heeft kennis van trends en ontwikkelingen in de recreatiesector. We denken met de eigenaren van vakantiewoningen mee over het rendement van hun eigendom, nu én in de toekomst.

Genieten én investeren

Veel vakantiewoningen zijn niet alleen gekocht om te kunnen ontspannen, maar ook als spaarpot, als rendabel alternatief voor de aandelenbeurs. Voor deze groep huiseigenaren is het vooral van belang om het rendement van hun investering op korte én lange termijn gezond te houden. Van Wijnen kan ontzorgen door de woningen te onderhouden, door het uitvoeren van duurzame verbeteringen en door de vakantiewoningen klaar te maken, zodat ze voldoen aan wetten en regels van nu en van de toekomst. Daarbij brengen we belangen van verschillende eigenaren op een park samen en zorgen ervoor dat niet alleen de individuele woningen, maar ook het vakantiepark als geheel aantrekkelijk en toekomstbestendig ingericht is.

Recreatiewoningen Buitenplaats Witte Raaf aan Zee te Noordwijk | Van Wijnen
Recreatiewoningen Julianadorp Zwembad Ooghduyne | Van Wijnen

Grenzen vervagen

De sector is doorlopend in beweging. Steeds meer hotels hebben sportfaciliteiten, recreatieparken voegen hotelkamers toe aan hun aanbod en ook retailers nemen de stap naar horeca en wellness. Van Wijnen heeft kennis en ervaring in de volle breedte van het recreatiedomein en helpt ondernemers en investeerders, zowel als projectontwikkelaar en bouwbedrijf, met het realiseren van hun dromen.

Gespecialiseerd recreatieteam

Van Wijnen werkt vanuit 27 vestigingen door heel Nederland en biedt hiermee landelijke dekking. Of het nu gaat om een verduurzaming, revitalisatie, herontwikkeling of nieuwbouw, met het team Recreatie haal je specialistische kennis in huis. Nieuwsgierig hoe we het aanpakken? Onze ontwikkelingsmanager Jason Slagter vertelt er graag meer over. Neem hier contact met hem op.

Recreatiewoning Landal Aelderholt | Gespecialiseerd recreatieteam | Van Wijnen
Vakantiewoning kopen | Van Wijnen

Vakantiewoning kopen

Op www.vanwijnenrecreatieprojecten.nl vind je het meest actuele aanbod. Geen aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.