Op zoek naar circulair goud

Regionale ondernemers in beeld tijdens Week van de Circulaire Economie

Hoe ga je om met schaarste aan grondstoffen en waar kunnen circulaire gedachten helpen bij het versterken van de klantrelaties? Op 7 februari 2022, tijdens de Week van de Circulaire Economie, vinden er vier livestreams plaats waar ondernemers uit Noord-Holland Noord met elkaar in gesprek gaan over circulaire kansen en hoe die om te zetten zijn naar verdienmodellen.

Iedere livestream is gericht op een specifieke sector: biogrondstoffen, agrarisch, bouw en textiel. Collega Wesly Verhaert, vestigingsdirecteur Van Wijnen Heerhugowaard, neemt deel aan de livestream “Bouwstenen bij schaarste” om 14.00 uur.

Programma

Van Wijnen, maar ook de andere ondernemers vertellen welke stappen er gezet worden en nemen je mee op hun circulaire reis naar antwoorden op hun vragen. Ga mee op verkenning. Volg de livestreams en ontdek wat circulair denken en doen voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je aan via www.circulair.eventbrite.nl

Dit event word ondernemers kosteloos aangeboden door gemeente Alkmaar, de BUCH gemeenten, gemeente Hollands Kroon en Circulair Westfriesland. De livestreams worden in samenwerking met NHNext geproduceerd.

Programma