OVER VAN WIJNEN

Meer dan bouwen

Bouwen doe je altijd met een doel. Maar ons doel gaat verder dan het gebouw alleen. Wij zien vooral het moment wanneer mensen zich dit gebouw eigen maken. Dan begint het pas echt. In onze 1-minuut-film laten we zien hoe we dat doen. Kijk de film op Youtube of bekijk hem door te klikken op het beeld hieronder.

 

 

Meer dan bouwen komt eveneens tot uiting in de stadia die een opgave doorloopt:

 

Initiatief 

Elk project begint met een initiatief. In deze fase leggen we de basis van een project. Dat doen we met behulp van onze kennis van de markt, locaties, risico's, financiering en exploitaties. Ter voorbereiding op een eventuele ontwikkeling verzamelen wij alle van toepassing zijnde gegevens en brengen ons advies uit.

 

                                                                                                                                                                                               

Ontwikkelen

In deze fase vertalen we de wensen van de opdrachtgever in een integraal (bouw)concept.

        

Realiseren

In de fase waarin we bouwen zijn we uitvoerder én coördinator. We houden het beschikbare budget, de afgesproken planning en de gedefinieerde kwaliteitseisen nauwlettend in het oog en hechten aan een goede samenwerking tussen alle disciplines. Dat garandeert een goede voortgang van de bouw, zowel in voorbereiding als in uitvoering.

             

Beheren

Van Wijnen beschikt over een onderhouds- en servicedienst voor het technisch beheer van gebouwde projecten. Daarnaast kunnen opdrachtgevers bij calamiteiten een beroep doen op de 24 uursservicedienst.