Het is zover: In augustus dit jaar start de bouw van het ambitieuze recreatiepark Maasresidence Thorn

12:42

22-09-2020

Op 12 juni jl. hebben Grouwels Vastgoed en Van Wijnen Sittard een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de bouw van recreatiewoningen en recreatieappartementen in het project Maasresidence Thorn. Al eerder heeft Grouwels Vastgoed overeenkomsten gesloten met Seijsener Recreatietechniek en Bloem Infra uit Panheel voor de infrastructurele werken.

De aanleg van de nuts voorzieningen voor fase 1 van het project is nagenoeg gereed en Bloem Infra start binnenkort met het bouwrijp maken van de gronden. De bouw van de eerste 89 recreatiewoningen start vervolgens in augustus dit jaar en de bouwstart van 60 recreatieappartementen is voorzien in april 2021. In totaal omvat Maasresidence Thorn 270 recreatiewoningen en 60 recreatieappartementen.

Ook de bouw van de centrumvoorzieningen start nog dit jaar. Deze bouw wordt uitgevoerd door Maasveste Berben Bouw uit Sint Odiliënberg.  

Het luxueuze recreatiepark opent volgens planning haar deuren in mei 2022. De ambitie van Grouwels Vastgoed is om, samen met regionale partijen, een uniek recreatiepark te realiseren van topniveau.

De verkoop van de recreatiewoningen en appartementen start in augustus dit jaar. Voor de verkoop worden Arcus Zuid Projectontwikkeling en Trafas Makelaardij uit Oirsbeek, Serpro uit Heerlen en M3 Makelaardij uit Roermond door Grouwels Vastgoed ingezet.

—————————————————– Einde persbericht ——————————————————–

Met vragen over het project kunt u terecht bij Guy Habets van Arcus Zuid Projectontwikkeling, bereikbaar op het nummer: 0031 6 51428222.