Nieuwe vestiging geopend in Eindhoven

Algemeen

Eindhoven

09:42

01-02-2023

Op woensdag 1 februari opent Van Wijnen haar deuren in Eindhoven. De opening van een vestiging in deze regio past bij de groeiambities van Van Wijnen. Eindhoven is bij uitstek een plek waar we vernieuwende samenwerkingen aangaan en uiteraard bestaande samenwerkingen succesvol worden voortgezet. Zo zijn we dicht bij onze klanten en houden we verbinding met de mensen mét wie en vóór wie we ontwikkelen en bouwen. De dynamiek en innovatiekracht van de stad past ook bij ons als werkgever.

De Brabantse stad is ons niet onbekend. We realiseerden er al bijzondere projecten. Waaronder het Augustinianum, gebouw Atlas op de TU/e-campus, Project Milestone (’s werelds eerste 3D-geprinte woning van beton) en de recent opgeleverde BunkerToren. Op dit moment bouwen we aan de zorg met de uitbreiding van het Catharina ziekenhuis. In Buurtschap Te Veld leveren we een bijdrage aan het terugdringen van het grote tekort aan (betaalbare) woningen in de stad.

In basis wordt Eindhoven de standplaats van Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. Het nieuwe kantoor bevindt zich op onderstaand adres:

Adres
Van Wijnen Eindhoven
Boschdijk 770
5624 CL Eindhoven

Lees meer over Van Wijnen Eindhoven

Projecten, nieuws en meer.