Van Wijnen Haarlemmermeer levert haar 500ste woning van dit jaar op

08:55

12-07-2022

Een feestelijk moment in de wijk Tudorpark in Hoofddorp! Vorige week leverde Van Wijnen Haarlemmermeer de 500ste woning van het jaar 2022 op. Een mooi moment om samen met de nieuwe bewoonster en opdrachtgever Woningcorporatie Ymere bij stil te staan. 

Frits Lely (vestigingsdirecteur Van Wijnen Haarlemmermeer) en Remco Pols (Regiomanager Ymere) verrasten de nieuwe bewoonster met een bloemetje. Ook werd er een toost uitgebracht om dit feestelijke moment te vieren. “Bijzonder om zo de sleutel van je nieuwe huis te ontvangen! Echt een hele leuke verassing. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huis, en weet nu al dat ik hier met veel plezier ga wonen” aldus bewoonster Nancy. 

Over Tudorpark 

Tudorpark is een nieuwe wijk in Hoofddorp die volgens de karakteristieke Engelse Tudor-bouwstijl wordt vormgegeven. In opdracht van Woningcorporatie Ymere realiseert Van Wijnen Haarlemmermeer 210 sociale huurwoningen binnen het plan, waarvan 88 grondgebonden woningen en 122 appartementen.  

500 opgeleverde woningen in de regio

De 500 woningen die Van Wijnen Haarlemmermeer dit jaar opleverde zijn verspreid over verschillende gemeenten in de regio: 229 woningen in gemeente Leidschendam-Voorburg, 149 appartementen in de gemeente Amsterdam, 47 appartementen in de gemeente Haarlemmermeer, 45 woningen in de gemeente Noordwijkerhout en 30 appartementen in de gemeente Uithoorn.