Bouw van Het Sporthuis voor voetbalvereniging Peize

Algemeen

Nieuwbouw

Peize

Opdrachtgever
Voetbalvereniging Peize en Gemeente Noordenveld
Aantal gebouwen
1
Architect
Vincent Inja
Installateur
Harwig Installatietechniek
Oplevering
september 2023

Voetbalvereniging Peize krijgt een nieuw onderkomen: Het Sporthuis. Met de bouw van Het Sporthuis voor voetbalvereniging Peize komt er een multifunctionele ruimte voor alle sporters. Ook komt er een BSO in het gebouw en is er ruimte voor Peize in Beweging en andere organisaties.

Het Sporthuis
Het gebouw krijgt in de kelder 9 kleedkamers, een massageruimte en diverse opslag. Aan de kant van het veld wordt er gezorgd voor mooi zicht op de velden. Een flexibele wand aan de veldkant zorg ervoor dat de ruimte kan worden opgesplitst. Aan de andere kant komt een glazen wand voor een goede doorkijk naar de sporthal. Aan de sporthalkant is een aparte ruimte die door een deur af te sluiten is. Ook komt er een loungehoek. Naast de entree komt een bestuurskamer. Via de centrale hal kan je verder het Sporthuis in, zowel richting de sporthal als naar de kleedkamers beneden.

Arnoud Gils

Adjunct directeur Van Wijnen Groningen

‘We willen van betekenis zijn in de regio en dit past perfect in ‘bouwen aan ruimte voor een beter leven’

Inmiddels is de bouw van Het Sporthuis voor voetbalvereniging Peize gestart
Maandag 31 oktober is Van Wijnen Groningen gestart met de bouw. Wethouder Alex Wekema heeft samen met ereleden Geert Gritter, Hendrik Wilkens en Ton van der Meijs het bouwbord van Het Sporthuis in Peize onthuld. De oplevering staat gepland voor medio september 2023.

Meer weten over de projecten van Van Wijnen Groningen?