Projecten

Energetische verbetering in de Paulus Potterstraat

Zwijndrecht

In opdracht van Woningstichting Trivire maken we de woningen in de Paulus Potterstraat in Zwijndrecht klaar voor de toekomst. Dit doen we terwijl de woningen gewoon bewoond zijn.

Aantal woningen
168 woningen
Opdrachtgever
Woningstichting Trivire

Energetisch verbeteren
Voor de 168 sociale huurwoningen voeren we een energetische verbetering uit. Dat betekent dat we de woningen energiezuiniger maken en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd. We voeren werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen daalt. Tegelijkertijd voeren we noodzakelijk onderhoud uit aan de woningen. Zo vernieuwen we de daken en plaatsen we kunststof kozijnen. Daarnaast verbeteren we de isolatie en muteren we de badkamers, keukens en toiletten. We plaatsen mechanische ventilatie die de badkamer en keuken afzuigt. De dakpannen worden vernieuwd en er worden zonnepanelen geplaatst. Kortom, de woningen worden klaargemaakt voor de toekomst!

Bewoonde staat
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in bewoonde toestand. Dit zorgt voor veel contact tussen de bewoners en het projectteam. De werkzaamheden worden uitgevoerd naar volle tevredenheid van de bewoners van de Paulus Potterstraat.

Andere projecten

Meer dan bouwen