Heeren van Rustenburg

Wonen

Nieuwbouw

Ontwikkelen

Puttershoek

Zuid-Holland

Locatie
Puttershoek
Type bouw
Ontwikkeling

De Heeren van Rustenburg is een ruim opgezette nieuwbouwwijk. De diverse woningtypes hebben een gevarieerd en eigentijds architectuurbeeld. Je vindt er rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, en bungalows; zowel koop- als sociale huurwoningen. Het is echt een buurt voor iedereen. Fase 1 is inmiddels afgerond. We zijn bezig met de voorbereidingen voor fase 2.

De omgeving denkt mee

Heeren van Rustenburg is een buurt van- en voor iedereen, jong en oud. We vinden het daarom belangrijk dat (toekomstige) bewoners meedenken over de invulling van hun buurt. Het inrichten van de buurt doen we daarom met elkaar. In de eerste fase kozen de kinderen uit de buurt het ontwerp van de speeltuin. En tijdens zogenoemde ‘expedities’ gaan we in gesprek over de wensen van de omwonenden én de toekomstige bewoners. Zo denken we gezamenlijk na over de uitstraling van de nieuwe woonwijk.

26 Fijn Wonen woningen voor HW Wonen

Naast de koopwoningen realiseerden we in fase 1 26 Fijn Wonen-woningen voor woningcorporatie HW Wonen. Fijn Wonen is als woonproduct één van de woonoplossingen van Van Wijnen. Met Fijn Wonen bieden we betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen, die in een snel tempo gerealiseerd worden. De productie van de woningen vindt plaats in onze eigen woningfabriek.

Meer weten over Fijn Wonen in Puttershoek?