Mix Cammingha Leeuwarden

Wonen

Nieuwbouw

Ontwikkelen

Friesland

Leeuwarden

Rol
Ontwikkelen en bouwen
Omvang
38 eengezinswoningen en 32 appartementen
Woonoplossingen
Fijn Wonen

Nieuwbouwwoningen tussen volwassen bomen

Aan de Melkemastate in Leeuwarden staat iets bijzonders te gebeuren. Tussen volwassen bomen en omgeven door water ontwikkelt Van Wijnen in de Leeuwarder wijk Camminghaburen nieuwe woningen. De woningen in Mix Cammingha bestaan uit 38 eengezinswoningen en 32 appartementen. Daarnaast komen er sociale huurwoningen. De mix van werken, leren, koop en huur, gezinswoningen en appartementen draagt bij aan een heel gemixte samenstelling van mensen.

De woningen zijn gelegen in het populaire Camminghaburen. ‘De locatie waar de woningen komen is prachtig,’ vertelt Simone Hoekstra, verkoopmanager bij Van Wijnen. ‘De woningen komen tussen bestaand groen en nabij doorgaand vaarwater. En dat op 10 minuten fietsafstand naar hartje Leeuwarden.’

Wil je wonen in Mix Cammingha in Leeuwarden en zoek je het actuele aanbod? Klik op de knop en bekijk de beschikbare eengezinswoningen en appartementen.

Eengezinswoningen nieuwbouwproject Mix Cammingha

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen van Mix Cammingha bieden een diversiteit aan opties, verdeeld over vijf rijtjes die verbonden zijn door de kleur van de stenen, de metselwerkdetails en de ligging. Alle woningen beschikken over een voordeur en voortuin aan een groene zone, vaak grenzend aan water, met tuinen gericht op het parkeerhof. De woningen hebben Franse balkons of grote raampartijen die zorgen voor veel licht en uitzicht op het groen.

Appartementen

De appartementen komen in vijf verschillende woontypen met mooie details in het metselwerk en grote ramen voor een vrij uitzicht op het groen en het water. De appartementen variëren in grootte en indeling. Zo zijn er 32 tussen en- hoekappartementen. Elke bewoner heeft een eigen parkeerplek en een berging op de begane grond. De half verdiepte balkons die op het zuiden gelegen zijn zorgen voor de hele dag zon.

Appartementen nieuwbouwproject Mix Cammingha

Interesse?

Meer weten over het nieuwbouwproject Mix Cammingha? Simone Hoekstra, verkoopmanager bij Van Wijnen staat je graag te woord.