Projecten

Ontwikkeling Nassaupark Hoofddorp

Hoofddorp

Aan de rand van de wijk Toolenburg in Hoofddorp is een nieuwe, groene leefomgeving ontstaan: Nassaupark. Binnen Nassaupark ontwikkelden en realiseerden we al eerder het deelplan ‘De Pionier’. ‘De Vrijheid’ is een vervolg van ‘De Pionier’. De uitvoering is inmiddels gereed. Binnen Nassaupark kregen de bewoners veel vrijheid in het samenstellen van hun huis. Zo konden zij meebeslissen over onder andere de gevel, bakstenen en kozijnkleuren.

“Het meest bijzondere aan de woning? Dat we zelf de gevel hebben kunnen kiezen. Hierdoor heb je echt een uniek huis, ondanks dat je in een rijtje woont.”

bewoonster De Pionier

Aantal woningen De Pionier
23
EPC Waarde
0,2
Aantal gevel-opties
6
Opdrachtgever
Gemeente Haarlemmermeer, Hoofddorp
Architect
Mulleners & Mulleners, Amsterdam
Woonoplossing
Wij Wonen

Keuzevrijheid

 

Iedereen kan binnen Nassaupark wonen in een huis naar eigen wensen. Tijdens het keuzeproces krijgen kopers begeleiding van een woonadviseur die helpt bij de samenstelling. Zo ontstaat er een veelzijdige buurt voor een veelzijdig publiek. Veel van de woningen binnen Nassaupark zijn namelijk ook bereikbaar voor starters en jonge gezinnen.

Sandra en Maikel kochten een rijwoning binnen De Pionier. “We zijn erg blij dat we voor een woning zijn ingeloot”, aldus Sandra. “Ons nieuwe huis voldoet aan onze eisen en we krijgen er een ruime zolder bij; iets waar we echt naar op zoek waren.” Maikel voegt toe: “Een nieuwbouwhuis kun je natuurlijk altijd meer naar je zin maken; van je badkamer tot keuken en vloeren. Hier konden we ook nog eens meedenken over de buitenkant, de gevel. Dat is hartstikke gaaf!”

Al helemaal thuis

Andere projecten

Meer dan bouwen