Van Wijnen Vastgoedbeheer steekt Coop winkels in een PLUS-jasje

Werken

Nieuwbouw

Renoveren

Samenwerking
gestart in 2022
Aantal winkels
550
Opdrachtgever
Plus supermarkten

In september 2021 kondigden PLUS en Coop aan samen verder te gaan als één coöperatie onder de naam PLUS. Daarmee ontstond de derde grootste servicesupermarkt van Nederland met landelijk meer dan 550 winkels. De ombouw van de Coop-supermarkten naar PLUS neemt naar verwachting drie jaar in beslag. Van Wijnen Vastgoedbeheer gaat hier een belangrijke rol in spelen en is in het najaar van 2022 een samenwerking met PLUS gestart. We zijn dan ook trots om samen met PLUS deze klus te gaan klaren.

“De eerste verbouwing van Coop naar PLUS is een feit. Een nieuwe winkel met een compleet nieuwe uitstaling en een tevreden klant. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking voor de komende jaren.”

Koen Kappen, Bedrijfsleider Retail Van Wijnen Vastgoedbeheer

Snel ombouwen door jarenlange ervaring

Van Wijnen Vastgoedbeheer heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het ombouwen van winkels. Ook voor andere grote supermarktketens zijn de afgelopen jaren al meer dan 700 winkels verbouwd. Het team van Van Wijnen Vastgoedbeheer begrijpt de wensen van de klant en heeft aan een half woord genoeg. Een strakke planning en ervaren, stressbestendige mensen op de werkvloer zijn hierin essentieel. Dit is onmisbaar als je kijkt naar de snelheid waarmee we winkels verbouwen. Hoe sneller we ombouwen, des te korter de supermarkt gesloten is.

Coop winkels in een Plus jasje

De komende 2 jaar worden 200 Coop winkels in een nieuw PLUS-jasje gestoken. Een fikse operatie, waarbij Van Wijnen Vastgoedbeheer het komende jaar zo’n 20 winkels mee gaat verbouwen. Samen met een bouwteam, bestaande uit verschillende leveranciers, die perfect op elkaar zijn ingesteld. Door de jarenlange ervaring en de strakke onderlinge communicatie is geen uitdaging te groot.
Met het gezamenlijk doel, waarbij de wensen van PLUS centraal staan, weten we wat ons elke keer weer te doen staat: betrouwbare levering met de gewenste kwaliteit.