PROJECTONTWIKKELING

Gebiedsontwikkeling

Van Wijnen is op verschillende locaties in het land betrokken bij grootschalige gebiedsontwikkelingen. Dat doen we samen met overheden, bedrijven en maatschappelijke partners in publiek-private samenwerkingsverbanden. Zulke afgebakende gebieden ontwikkelen we in al hun facetten, waarbij we zowel publieke als private en particuliere belangen met elkaar op een lijn brengen.

 

Polder wordt woonwijk in Weesp

Een voorbeeld van een gebiedsontwikkeling waarbij Van Wijnen betrokken is, is de Bloemendalerpolder in Weesp. Samen met onder meer de provincie Noord-Holland en de gemeenten Weesp en Muiden is besloten om daar minimaal 2.250 huizen te bouwen. Van Wijnen verwierf, samen met Delta Lloyd en Blauwhoed, een grondpositie van veertien hectare. Samen zullen we zorgen voor de realisatie van 300 tot 350 woningen in de polder. Van Wijnen ontwikkelt de helft ervan en zal alle woningen bouwen.

 

Sieradenbuurt Almere-Buiten

Aan de rand van de Oostvaardersplassen in Almere-Buiten ontwikkelde en bouwde Van Wijnen de Sieradenbuurt. Samen met de gemeente Almere en twee collega-ontwikkelaars ontstond tussen 2006 en 2008 in Almere-Buiten een wijk met 400 woningen, veel ruimte en veel groen.

 

Complete gebieden ontwikkelen. Samen. Dat is Van Wijnen.

 

Contact

Meer weten over gebiedsontwikkeling door Van Wijnen? Neem contact met ons op via de contactpagina.

 

BEKIJK DE PROJECTEN

Gebiedsontwikkeling - Afbeelding 1