Recreatie bouw

Van Wijnen Recreatiebouw B.V.

Een vakantiepark waar je lekker op vakantie gaat, moet voldoen aan hoge eisen: de consument wil meer variatie, steeds meer beleving en over een uitstekende accommodatie beschikken. Van Wijnen Recreatiebouw B.V. is binnen Van Wijnen dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vakantiewoningen of recreatiebungalows. Met Van Wijnen Recreatiebouw als gespecialiseerde partner is het vastgoed in goede handen en kunnen exploitanten van vakantieparken zich richten op hun vakantie-aanbod.

 

Van recreatiewoning of vakantie-appartement tot zwembad

Van Wijnen Recreatiebouw weet de ontwikkeling en bouw van vakantie-bungalows, recreatie-bungalows, vakantie-appartementen, zwembaden en centrum-voorzieningen naadloos aan te sluiten op de sfeer van de bungalowparken. Zo kunnen exploitanten hun focus houden op waar het uiteindelijk om gaat: hun gasten.

 

Contact

Neem voor meer informatie over Van Wijnen Recreatiebouw contact met ons op.

Open dagen Domein De Waufsberg in april

30 maart 2017

Open dagen Domein De Waufsberg in april

In april zijn er ook weer open dagen in op Domein De Waufsberg in Noorbeek. Op zondag 2 april en 1e en 2e Paasdag, zondag 16 en maandag 17 april, bent u van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom op Domein De Waufsberg, gelegen aan Hoogcruts 14a te Noorbeek.

Lees meer