Recreatie bouw

Van Wijnen Recreatiebouw B.V.

Een vakantiepark waar je lekker op vakantie gaat, moet voldoen aan hoge eisen: de consument wil meer variatie, steeds meer beleving en over een uitstekende accommodatie beschikken. Van Wijnen Recreatiebouw B.V. is binnen Van Wijnen dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vakantiewoningen of recreatiebungalows. Met Van Wijnen Recreatiebouw als gespecialiseerde partner is het vastgoed in goede handen en kunnen exploitanten van vakantieparken zich richten op hun vakantie-aanbod.

 

Van recreatiewoning of vakantie-appartement tot zwembad

Van Wijnen Recreatiebouw weet de ontwikkeling en bouw van vakantie-bungalows, recreatie-bungalows, vakantie-appartementen, zwembaden en centrum-voorzieningen naadloos aan te sluiten op de sfeer van de bungalowparken. Zo kunnen exploitanten hun focus houden op waar het uiteindelijk om gaat: hun gasten.

 

Contact

Neem voor meer informatie over Van Wijnen Recreatiebouw contact met ons op.

Van Wijnen Recreatiebouw weer op de Second Home Beurs voorjaar 2017

07 maart 2017

Van Wijnen Recreatiebouw weer op de Second Home Beurs voorjaar 2017

A.s. weekend, vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart, kunt u Van Wijnen Recreatiebouw weer vinden op de Second Home Beurs in Utrecht. In onze stand presenteren wij u alle projecten in verkoop. Graag nodigen wij u uit om ons op de beurs te bezoeken. Wij staan met onze stand in hal 1, standnummer 422.

Lees meer