RECREATIEBOUW

Recreatiewoningen en vakantie-appartementen

Recreatiewoningen

Van Wijnen Recreatiebouw B.V. realiseert vakantiebungalows in alle soorten en maten, prijzen en afwerkingsniveaus. Wat de Van Wijnen-bungalows gemeen hebben, is hun kwaliteit. Wij bouwen en verkopen recreatiewoningen in heel Nederland en ons aanbod van bungalows en vakantie-appartementen is zeer divers.

 

Prefab bungalows, systeembouw, houtskeletbouw

Een snelle en tegelijkertijd hoogwaardige bouw van seriebungalows realiseren we met prefab-elementen, systeem- of houtskeletbouw. Daarmee kunnen recreatiebungalows tegen relatief lage investeringskosten snel worden geëxploiteerd.

 

Traditionele recreatiewoning

Traditionele recreatiewoningen kenmerken zich door hun eigen indeling, materiaal- en kleurenkeuze. Deze vakantiehuizen zijn ideaal voor opdrachtgevers die eisen stellen aan afwerking, duurzaamheid en restwaarde van vakantiewoningen.

 

Vakantie-appartementen

Met oog voor de sfeer van het park of het landschap ontwikkelen we tevens appartementencomplexen met meerdere bouwlagen.

 

Minder-validen

Welke recreatiebungalows en vakantiewoningen we ook bouwen, we voorzien ze altijd van een fraaie keuken en badkamer. Daarnaast voeren we ze desgewenst uit met aanpassingen voor bijvoorbeeld minder-validen of senioren. Verder kan het zo luxe als maar gewenst is: van een open haard of kachel tot en met een infrarood cabine, sauna of whirlpool.

 

 

BEKIJK DE PROJECTEN

Landal Miggelenberg te Hoenderloo

Landal Miggelenberg te Hoenderloo

 

Koningskaars te Schiermonnikoog

Koningskaars te Schiermonnikoog