PROVADA 2024

PROVADA 2024 wij zijn erbij!

Op 11, 12 en 13 juni zijn we weer aanwezig in Amsterdam! Met een unieke stand presenteren we Van Wijnen en FIJN Wonen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Voor bijna 200 exposanten uit de vastgoedsector – van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties, gemeenten, provincies en het Rijk is dit dé plek om bestaande relaties te versterken en potentiële klanten te leren kennen. 

“Samen maken we de buurt”

Is dit jaar ons overkoepelende thema. We spreken de taal van de buurt en luisteren met aandacht naar de verhalen van de mensen die er wonen, werken, zorgen, leren en recreëren. Samen met gemeenten, ontwikkelaars en corporaties vertalen we deze verhalen door naar een integrale, sociale en (natuur-)inclusieve buurtaanpak. Zo creëren we vitale buurten die ‘groen’ en bovenal betaalbaar zijn.

Maak alvast een afspraak

Wil je meer te weten komen over hoe wij de buurt betaalbaar, groen en vitaal maken? Maak dan nu alvast een afspraak met een van onze collega’s. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Voor meer informatie over onze deelname aan PROVADA 2024 kunt u contact met ons opnemen via communicatie@vanwijnen.nl.

Tot ziens op PROVADA 2024!

Met vriendelijke groet,​

Het team van Van Wijnen