Retail verbouwingen

Snel ombouwen met een stressbestendig team

Speciaal voor opdrachtgevers in de retail – winkelketens en franchise-organisaties – hebben we een aanpak ontwikkeld die erop gericht is om een winkel met zo min mogelijk overlast voor winkelend publiek te verbouwen. In goed geplande modules, met een vast team, passen we de winkel aan aan nieuwe inzichten, zodat jouw klanten verrast worden met nieuwe elementen. De herkenbaarheid van de winkelformule is daarbij altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Bekijk hier het Van Wijnen Retailteam

Snelheid is essentieel

Bij een winkelombouw gaan we voor een maximale doorlooptijd van anderhalve week. Vanuit een gezamenlijk doel, waarbij de wensen van Jumbo en de klant centraal staan, weten we wat ons elke keer weer te doen staat: snel leveren. Dat bereiken we met heldere uitgangspunten, een duidelijke scope en afstemming van werkzaamheden vooraf. En met transparantie, korte lijnen, duidelijke afspraken, flexibiliteit en goed overleg tijdens de uitvoering. Dit is gunstig voor de doorlooptijd en bijbehorende bouwkosten, maar vooral ook voor de omzet van Jumbo. Hoe sneller we ombouwen, des te korter de supermarkt gesloten is. 

Meer weten over retail verbouwingen?

Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met Koen Kappen of Anton Troeijen.

Koen Kappen

Bedrijfsleider Retail Vastgoedbeheer Zuid

06-13 57 46 40
k.kappen@vanwijnen.nl

Anton Troeijen

Directeur Vastgoedbeheer Zuid

06-51 81 38 37
a.troeijen@vanwijnen.nl

Projecten

Jumbo in Goor meest duurzaam ontworpen supermarkt van Benelux

De afgelopen decennia opende supermarktketen Jumbo al meer dan 600 winkels. Wij zijn daar vanaf winkel één bij betrokken. Hoewel…

Lees verder

Van Wijnen Vastgoedbeheer steekt Coop winkels in een PLUS-jasje

In september 2021 kondigden PLUS en Coop aan samen verder te gaan als één coöperatie onder de naam PLUS. Daarmee…

Lees verder

Transformatie tandartsenpraktijken Dental Clinics

In Noord-Nederland is Van Wijnen Vastgoedbeheer al zes jaar partner van Dental Clinics. Waar moederbedrijf TopMondzorg een samenwerking aangaat met…

Lees verder

Koen Kappen

BEDRIJFSLEIDER RETAIL VAN WIJNEN VASTGOEDBEHEER

“Jumbo wil dat klanten er op de afgespro­ken dag terecht kunnen voor ál hun boodschappen. Dat betekent dat wij zo’n winkelpand in een razend tempo strippen en weer opbouwen.”