Snel voor huisvesting zorgen? Het kan!

Overheid, provincies en gemeenten moeten alle zeilen bijzetten om voor huisvesting te zorgen.

Een volwaardig dak boven het hoofd bieden

Niets doen is geen optie. Dat ben je vast met ons eens. Ons aandeel in het oplossen van het woningtekort? We maken versneld capaciteit beschikbaar voor het bouwen van tijdelijke woningen in volwaardige, leefbare wijken. Deze oplossing heet Snel (T)huis.

De woningnood helpt niet mee

Snel een veilig thuis bieden: dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want in Nederland is de woningnood torenhoog. En de betaalbaarheid van woningen staat onder druk.  Daarom bieden we een unieke woonoplossing aan voor lokale woningzoekenden, arbeiders, spoedzoekers, starters en statushouders.

Moeilijke opgave voor overheid, provincie en gemeente

Heb jij met deze ingewikkelde opgave te maken? Je staat er niet alleen voor. Vanaf augustus 2022 maken we in overleg met jou versneld bouwcapaciteit beschikbaar. We noemen deze woonoplossing Snel (T)huis.

Snel (T)huis: oplossing voor lokale woningzoekenden, arbeiders, spoedzoekers, starters en statushouders

Snel (T)huis is onze toekomstbestendige woonoplossing om snel woonwijken te realiseren. De Fijn Wonen-woningen zijn verplaatsbaar en van hoge kwaliteit: eindelijk een plek om te wonen voor lokale woningzoekenden, arbeiders, spoedzoekers en starters. En een veilige thuishaven voor statushouders.

Project Burgum Van Wijnen

Hoe werkt het?

Werk je voor de overheid, een provincie of gemeente? Vraag dan een toelichtend gesprek met ons aan. Hieronder alvast de specificaties van de woningen:

De kenmerken van deze woningen

Woningfabriek Van Wijnen

Hoe doet Van Wijnen dit?

We hebben € 150 miljoen geïnvesteerd in geïndustrialiseerd bouwen. Daardoor kunnen we vanuit onze woningfabriek vanaf augustus razendsnel industriële, circulaire (verplaatsbare) grondgebonden woningen en appartementen leveren. Overal in het land.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven

Dat is onze missie, die juist in deze onzekere tijden meer inhoud heeft dan ooit. We willen overheid, provincies en gemeenten helpen door zo snel mogelijk een warm thuis te creëren voor diegenen die dit zo hard nodig hebben.

Snel voor huisvesting zorgen?

Voor de pers is Anneke Lips je contactpersoon.