Systematisch onderhoud

Preventief onderhoud van uw vastgoed

Systematisch onderhoud, ook wel preventief onderhoud en planmatig onderhoud genoemd – helpt om uw vastgoed in de gewenste conditie te houden met een helder meerjarig onderhoudsplan (MJOP(D)). Dit om uw vastgoed zowel technisch als financieel te beheren. Wij bieden een complete service van advisering tot en met de uitvoering. We combineren onderhouds- en vervangingsmomenten met verduurzamingsmaatregelen en nemen trends en ontwikkelingen mee in ons advies.

Advisering en uitvoering

Wettelijke keuringen en inspecties

Bij systematisch onderhoud voeren wij alle werkzaamheden uit die voortkomen uit het meerjarige onderhoudsplan en dragen we mede verantwoordelijkheid voor wettelijke keuringen en inspecties. In de uitvoering combineren wij de werkzaamheden zo veel mogelijk, voor een zo’n hoogst mogelijke efficiëntie en minimale overlast.

Systematisch onderhoud

Met goede materialen beperkte onderhoudskosten

Wij passen uitsluitend kwalitatief goede materialen toe wat u de garantie geeft op duurzaamheid. Daarnaast nemen wij alle kosten en aanvragen voor certificeringen, keuringen en verplicht onderhoud uit handen. Dit maakt dat uw TCO (total cost of ownership) of exploitatiekosten volledig onder controle is, vooraf en tijdens het onderhoud.

Wij pakken de regie

U kunt ook de volledige vastgoedregie uit handen geven. Onze vastgoedregisseur coördineert niet alleen het systematisch onderhoud, maar plant ook sloop- en nieuwbouw trajecten, helpt bij financiering en ontwikkelvraagstukken, zorgt voor de aansturing van installateur, veiligheidsfunctionarissen, pandbeheerders en facilitaire partners zoals schoonmaakbedrijven.

Vastgoedregie in de praktijk

Bekijk het vastgoed dat we beheren en onderhouden.

Van Wijnen Vastgoedbeheer is de onderhoudspartner voor Dirkzwager legal & tax

Voor Dirkzwager legal & tax in Arnhem en Nijmegen is Van Wijnen Vastgoedbeheer al vele jaren dé onderhoudspartner. Naast correctief…

Lees verder

Vastgoedregie in de praktijk

IrisZorg houdt de focus op zorg Zorgorganisatie IrisZorg heeft ervoor gekozen om Van Wijnen in te schakelen als vastgoedregisseur om…

Lees verder