Verduurzaming

Nederland staat voor een grote uitdaging: het verduurzamen van twee miljoen woningen vóór 2030. De urgentie is duidelijk, maar het tempo moet omhoog. Dat zijn we verplicht aan de generaties na ons. Maar niemand kan dit alleen. Willen we het tempo van verduurzamen flink opschroeven, dan moeten we een slimme route kiezen en de handen ineen slaan. Alleen zo kunnen we samen meters maken. 

Verduurzamen doen we sneller samen

Om vóór 2030 twee miljoen woningen te verduurzamen moeten we geen 100.000, maar 200.000 woningen per jaar renoveren. Dat is een serieuze opgave. Daarom zeggen wij: laten we de koppen bij elkaar steken, als team optrekken en over elkaars grenzen heen kijken.

We geloven dat samenwerken de manier is om tot snellere, slimmere, betere en goedkopere oplossingen te komen. Zeker bij werkzaamheden met een grote mate van herhaling, zoals bij verduurzaming van grondgebonden woningen en gestapelde bouw het geval is.

Verduurzamen met Van Wijnen betekent

Bewoners zijn gebaat bij goede samenwerking, duidelijkheid en continuïteit. Zorgen en twijfels nemen we serieus en klachten lossen we samen op. Daarnaast wordt er in duurzame relaties gebouwd aan vertrouwen en verbondenheid. En dat voelen bewoners ook.

Winst in tijd en geld

  • Een hoger rendement voor alle betrokken partijen. We besparen kosten en tijd tijdens aanbestedingstrajecten.
  • Afstemming van processen en procedures leidt tot minder faalkosten.
  • Het lerend vermogen van een vast projectteam leidt tot betere samenwerking.
  • Samen besparen we daardoor tijd in alle fasen van het energetisch verbeterproject.

Alco Liest

Regisseur Duurzaamheid en Innovatie

a.liest@vanWijnen.nl 06-22 02 05 02

Meer weten over onze aanpak?

Neem vrijblijvend contact op!
Schrijf je via het formulier in voor een vrijblijvende kennismaking. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om iets in te plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over onze aanpak bij verduurzaming. Kan je niet wachten? Neem dan contact op met Alco via zijn contactgegevens hierboven.

Schrijf je in voor een vrijblijvende kennismaking:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze projecten

Elk project heeft voor ons betekenis. Dat geldt ook voor de mensen die in hun vernieuwde omgeving wonen.

Meer dan bouwen