Vestigingen Van Wijnen West staan stil bij de Dag van de Zorg

Dag van de Zorg

Elk jaar op 12 mei staat men stil bij de Dag van de Zorg. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Ook wij staan dit jaar stil bij de Dag van de Zorg. Wij doen deze actie omdat wij oprecht trots zijn op de prestaties van het Nederlandse zorgpersoneel het afgelopen jaar!

Een bloemetje/plantje als bedankje

Elke vestiging heeft een zorginstelling uitgekozen waarvan wij het personeel in het zonnetje hebben gezet met een bloemetje of plantje.

Stolwijk

Projectbegeleider Jeroen de Witte en uitvoerder Rogier Verhoeven leverden 35 plantjes af op de Fluwelensingel in Gouda voor de bewoners en medewerkers. Onlangs transformeerden wij kantoren tot een mooie woonlocatie in opdracht van Kwintes. Ook verrasten wij hen met een picknickbank in de tuin voor gezamenlijke momenten.

Dordrecht

Vanuit Dordrecht hebben we het zorgpersoneel van Aafje de Twee Bruggen en Aafje Smeetsland verrast met een mooie roos. Onlangs renoveerden we deze verzorgingshuizen tot een mooi nieuw thuis voor de bewoners.

Haarlemmermeer

Projectleider Jeffrey van Dalfzen ging langs bij Ons Tweede Thuis aan de Gloxiniastraat in Aalsmeer. Ook hij verraste het personeel met een plantje.

Dag van de Zorg bedankt brief