Vrij Wonen

Ultieme keuzevrijheid

Ultieme keuzevrijheid

Bij Vrij Wonen bouwen we op ingrediënten uit Fijn en Wij Wonen én onze ervaring met maatwerk in ontwikkeling, realisatie en beheer. Door ultieme keuzevrijheid te bieden geven we iedere woonwens de ruimte. Van vorm tot materiaalgebruik tot slimme technologie: alles draagt bij aan de veiligheid, gezondheid, energiebesparing en het comfort van de bewoner. Zo realiseren we samen – onbezorgd – buitengewone en eigentijdse woonplekken.

Vrij maakt bijzonder.

Criteria WoonWijzer

Vrij Wonen Maatwerk


Maatwerk

Met Vrij bieden we maatwerk in ontwikkeling, realisatie en beheer. Perfect voor wie op zoek is naar een écht specifieke aanpak, omdat er sprake is van een bijzondere locatie, de doelgroep vraagt om een ultiem vraaggestuurde oplossing óf je op zoek bent naar iets ‘anders dan anders’. Dat we daarbij onze andere oplossingen en ervaringen meenemen, maakt dat betaalbaarheid altijd centraal blijft staan.

Beproefd proces

We gaan voor een persoonlijke samenwerking aan de hand van een beproefd proces. Zo komen we samen tot de best passende oplossing. Om samen anders te durven denken, betrekken we ook partners, toekomstige bewoners en de maatschappij. Zo ontstaat vindingrijkheid, een ‘maatpak’.

Huis beeld Overview
Vrij Wonen Persoon

Meer weten over Vrij Wonen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Vrij Wonen binnen jouw project? Neem dan contact met ons op.