Bekijk alle vacatures

Administrateur Shared Service Center

Locatie: Harderwijk Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Administrateur Shared Service Center die er is

Met jouw proactieve houding en financiële gedrevenheid zorg jij voor het beste resultaat. Daarnaast ben je accuraat, leergierig en werk je graag in een team. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. En je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar. En verder?

Wat vragen wij van jou?

Als administrateur shared service center zorg jij ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Je verwerkt de gegevens zowel voor crediteuren-, als debiteurenadministratie correct en tijdig. Je draagt bij aan het tijdig betalen van facturen van leveranciers en het innen van openstaande vorderingen van klanten. Ook houd jij het grootboek bij. Informatie stel je op zo’n manier beschikbaar dat betrokkenen op tijd, volledig en correct de overzichten krijgen die nodig zijn om actie te nemen. Ook ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je proactief mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie. Je ontwikkelt jezelf op termijn als allrounder binnen het SSC en wordt steeds breder ingezet voor operationele werkzaamheden. We breiden momenteel de diensten/activiteiten van het shared service center verder uit. Het team Je komt te werken bij ons shared service center en je werkplek is op ons kantoor in Harderwijk. Het Financial Shared Service Center bestaat nu uit vier gemotiveerde medewerkers en groeit. De sfeer is collegiaal en iedereen is behulpzaam en kan elkaars werk overnemen.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geja van Dijk, HR adviseur, op telefoonnummer: 0341-56 77 27. We zien uit naar jouw reactie! (We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.)

Meer dan bouwen