Bekijk alle vacatures

Allround installateur

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Gorredijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Het maakt ons tot hechte club, waarin het erg plezierig werken is. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Gorredijk en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn actief, partners en gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en persoonlijke coachingstrajecten.

We willen de beste Allround installateur die er is

In onze fabrieken wordt het installatiewerk al zoveel mogelijk in de vloeren, wanden en prefab modules aangebracht, waarna we op de bouwplaats al deze prefab componenten koppelen en in bedrijf stellen. In de fabriek van Van Wijnen Smart Spaces te Gorredijk zorg jij er samen met het team voor dat alle installaties worden aangebracht in de prefab modules. Hierbij kun je denken aan: • Het fabriceren en aanbrengen van leidingwerk in prefab modules; • Het plaatsen van sanitair in prefab modules; • Het plaatsen en aansluiten in prefab modules van warmtepompen, ventilatie WTW en boilers.

Wat vragen wij van jou?

In deze functie heb je affiniteit met installatiewerk, vind je het prettig om op een vaste locatie werkzaamheden uit te voeren binnen het assemblageproces. Je hebt een gedegen installatie opleiding gehad en/of je beschikt over de nodige werkervaring (werk/denk niveau MBO). Je bent enthousiast en in staat om er samen voor te zorgen dat de klus geklaard wordt.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met David Govers, 06-83138054 of via d.govers@vanwijnen.nl.

Meer dan bouwen