Bekijk alle vacatures

Allround metselaars, tegelzetters, stukadoors

Locatie: Deventer

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Deventer profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal en we zijn erg actief met sponsoring van lokale evenementen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Deventer.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specalisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Allround metselaars, tegelzetters, stukadoors die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we mensen die die veel kwaliteit met zich meebrengen. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding aangevuld met enkele jaren ervaring, en ook rijbewijs B is een vereiste. Je houd je voornamelijk bezig met utiliteitsbouw en denk hierbij aan transformatie en of nieuwbouw. Dit is de vakman zoals wij die het liefst zien:

Meer dan bouwen