Bekijk alle vacatures

(Allround) Timmerman

Locatie: Dordrecht Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

De vestiging in Dordrecht bestaat uit een hecht gezelschap mensen uit de streek en daar buiten die elkaars taal spreken en waar humor en gelijkwaardigheid sterke pijlers zijn. Tekenend zijn de korte lijnen binnen de organisatie en de mate waarin inventiviteit wordt gestimuleerd. We delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Door het decentrale karakter van Van Wijnen staan we altijd dichtbij de klant, dit zorgt er voor dat we maatwerk kunnen leveren. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en werken duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Het maakt ons trots dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.

Het is goed werken hier

Naast dat om onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, workshops of coachingstrajecten. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

We willen de beste (Allround) Timmerman die er is

Om bij de basis te beginnen; je hebt een afgeronde BBL opleiding niveau 2 of vergelijkbare kwaliteiten. Daarnaast heb je recente ervaring met het werken aan kleinere of middelgrote woning- en utilitaire werken. Als (allround) timmerman beschik je over praktisch inzicht en creativiteit. Daarnaast heb je samenwerken en veilig werken hoog in het vaandel staan en weet je wat het is om klantgericht te werk te gaan. Kortom; je weet dus wat het is om een timmerman te zijn en vindt onderstaande minstens net zo belangrijk als wij:

Meer dan bouwen