Bekijk alle vacatures

Allround timmerman renovatie en transformatie

Locatie: Sittard

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Sittard profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De sfeer is lokaal, de humor is lokaal, de taal is lokaal: natuurlijk spreken receptie én servicedesk het dialect van hier. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Sittard.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Allround timmerman renovatie en transformatie die er is

Onze collega's van renovatie en transformatie werken in 'de bestaande bouw'. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat er energetische verbeteringen plaatsvinden aan woningen van de corporatie of een kantoorpand wordt verbouwd. Maar altijd blijven de eindgebruikers de panden gebruiken om te wonen, zorgen of werken. Als allround timmerman voor deze afdeling ben jij dagelijks het gezicht van Van Wijnen op de bouwplaats. Jij begrijpt dat communicatie met de eindgebruiker net zo belangrijk is als het gevarieerde werk dat je verricht. Om jouw werkzaamheden goed te kunnen verrichten willen wij graag dat je minimaal beschikt over een afgeronde timmeropleiding niveau 2, aangevuld met 3-5 jaar relevante werkervaring in kleinere en grote renovatie- en transformatie bouwwerken.

Wat vragen wij van jou?

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: je weet wat het is om een allround timmerman te zijn en je hebt veiligheid op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Tevens ben je in staat zelfstandig aan de hand van (digitale) tekeningen de werkzaamheden uit te voeren, je draagt technisch en inhoudelijk de verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden en je bent zelf pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn. Heb je ambitie om jezelf te ontwikkelen richting voorman? Ook dan nodigen wij je uit om bij ons te komen werken. Bij Van Wijnen staat ontwikkeling hoog in het vaandel, ook voor onze vaklieden. Samen met jou kunnen wij een ontwikkelplan opstellen om jouw ambitie waar te maken.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer middels de button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jorn Lomme, bedrijfsleider onderhoud en beheer, op telefoonnummer 046-420 4500. We zien uit naar jouw reactie!

Meer dan bouwen