Bekijk alle vacatures

Allround timmerman Renovatie en transformatie

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

Bij Van Wijnen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds ben je als timmerman werkzaam op één onze projecten in de buurt, voornamelijk Gouda en omgeving. Jouw collega’s komen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal; er wordt veel gelachen. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Korte lijnen en maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, workshops of coachingstrajecten. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

We willen de beste Allround timmerman Renovatie en transformatie die er is

Je weet wat het is om een allround timmerman te zijn en vindt het onderstaande minstens net zo belangrijk als wij:

Wat vragen wij van jou?

Als allround timmerman voor onze afdeling Renovatie en transformatie ben jij dagelijks het gezicht op de bouwplaats. Jij begrijpt dat communicatie met de eindklant net zo belangrijk is als het gevarieerde werk dat je verricht. Door jou in te zetten op de juiste plek werken we samen aan de toekomstbestendigheid van onze medewerkers en organisatie. Toekomstbestendig bouwen, dat is onze focus. Zo blijven we voldoen aan de klantvraag van de toekomst. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit zowel ruwbouw als aftimmerwerkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van de bekisting voor de fundering, het leggen van dakplaten en allerhande zichtbaar aftimmerwerk. Om deze werkzaamheden goed te kunnen verrichten willen wij graag dat je minimaal beschikt over een afgeronde opleiding niveau 2, aangevuld met 3-5 jaar werkervaring in kleinere en grote renovatie- en transformatie bouwwerken.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de allround vakman bent die wij zoeken en een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04 of Peter Ranke, bedrijfsleider R&T Stolwijk, 0182 – 348 305.

Meer dan bouwen