Bekijk alle vacatures

Allround timmerman

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Stolwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Stolwijk.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen en workshops.

We willen de beste Allround timmerman die er is

Wat vragen wij van jou?

Voor de regio Stolwijk-Gouda zijn we op zoek naar allround timmermannen. We zoeken voor deze functie iemand die kwaliteit met zich mee brengt. Als (allround) timmerman beschik je over praktisch inzicht en creativiteit. Daarnaast heb je samenwerken en veilig werken hoog in het vaandel staan en weet je wat het is om klantgericht te werk te gaan. Om bij de basis te beginnen; je hebt een afgeronde BBL opleiding niveau 2 of vergelijkbare kwaliteiten. Daarnaast heb je ervaring met het werken aan kleinere of grote bouwwerken. Nauw samenwerken met je projectteam en de onderaannemers is voor jou niet nieuw! Binnen Van Wijnen zal je aan de slag gaan aan kleinere of grotere bouwwerken en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Je zorgt voor kwalitatief goed timmerwerk, conform bestek, tekeningen en voorschriften binnen de gestelde planning. Om je een kleine impressie van onze projecten te geven verwijzen we je door naar onze website.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de timmerman bent die wij zoeken en een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met met Chantal van der Baan, HR-Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen